MANAGED SERVICES

MANAGED SERVICES

ICT speelt in uw organisatie een centrale rol in de ondersteuning van uw kritische bedrijfsprocessen. Professioneel beheer is dan ook van groot belang voor de continuïteit van uw informatievoorziening, de beschikbaarheid en de functionaliteit van uw software applicaties. Al jaar en dag is Abecon gespecialiseerd in het realiseren en het beheren van geïntegreerde oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics en Microsoft technologie (zoals SharePoint, .Net). Abecon biedt een volledig pallet aan diensten om elke vraag op het gebied van applicatiebeheer te kunnen vervullen.

Managed Services

Abecon Managed Applications is gericht op het verhogen van uw operationele efficiency, en het reduceren van uw IT kosten en risico’s. Abecon Managed Applications past volledig binnen onze missie: het leveren van producten en diensten met toegevoegde waarde waardoor u effectiever en efficiënter kunt werken en u zich volledig kunt richten op uw bedrijfsvoering. Wij nemen het beheer en de zorg van uw applicatie uit handen zodat u optimaal kunt profiteren van uw Microsoft Dynamics oplossing. Dit doen wij onder andere door middel van proactief beheer en het actief monitoren van uw applicatie tegen vooraf inzichtelijke kosten op basis van een heldere Service Level Agreement. Door ons uw applicatie beheer te laten uitvoeren bieden wij u ook in de toekomst meerwaarde bij implementaties, upgrades en integratie van uw op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen.

HERKENT U DIT?

  • Uw bedrijfsvoering is sterk afhankelijk van de goede werking van Microsoft Dynamics
  • U heeft moeite de markt bij te benen als gevolg van achterblijvende applicatie ontwikkeling
  • Uw systeembeheerder of applicatiebeheerder is regelmatig niet beschikbaar of heeft onvoldoende kennis om de applicatie adequaat te beheren
  • De kosten en de kwaliteit van applicatiebeheer zijn onvoorspelbaar
  • Beveiliging en continuïteit van uw informatievoorziening zijn een zorgenkind