Over ons

Broad Horizon

Abecon is al enkele jaren onderdeel van de hechte Broad Horizon familie. Binnen de Broad Horizon groep hebben we alle kennis en expertise in huis. We hebben bij Abecon directe toegang tot bijna 400 experts op het gebied van ERP tot hosting, van CRM tot Managed Services. Daarbij kunnen we snel schakelen met de Security Experts.

Meet The Family

True

True

Managed hosting

True bestaat uit de onderdelen True Webspace en True Workspaces. Als webhoster optimaliseert True continu hybride webhosting-omgevingen. Van standaard website tot op maat ontwikkelde (mobiele) webapplicaties: True verzorgt een hosting oplossing op maat. True Workspaces zorgt ervoor dat jouw medewerkers de vrijheid krijgen om altijd en overal te werken met ieder device.

“Nederland kan nog veel intuïtiever werken.” – Olaf van Veen, True

House of Engagement

House of Engagement

CRM

En dan is het nu tijd voor CRM. House of Engagement is bij uitstek CRM-specialist. Dit is eigenlijk de oudste partij in Nederland die direct de meerwaarde inzag van het hebben van een exclusieve focus op Microsoft Dynamics CRM/365. Gericht op marktspecifieke oplossingen voor Education, Finance en Legal.

“Denk niet dat je meteen naar de maan moet: innoveren kan ook in kleine stappen.” – Nick de Heer, Directeur House of Engagement 

Breinwave

Breinwave

Innovatie

Dit zusje houdt zich bezig met AI, VR, Machine Learning, IoT. Kortom met dé nieuwe, disruptieve technologieën van dit moment. Breinwave brengt innovatie in de familie. Essentieel voor Breinwave is het luisteren naar de klant. Nieuwe technologie is wordt ingezet voor een slimme, efficiëntere manier van werken, niet als doel op zich.

“Innovatie is geen doel, of een stukje code. Het is een mindset.” Peter de Haas, Breinwave

GreatCircle

GreatCircle

Microsoft Dynamics

Over business applicaties gesproken, GreatCircle helpt bedrijven om hun effectiviteit te vergroten door productiever, intelligenter én flexibeler te werken door middel van Microsoft Dynamics. Naast slimme branche specifieke bedrijfsapplicaties en Microsoft-technologie voorziet GreatCircle ook in projectrealisatie en managed services.

“Innoveren is flexibel inspelen op toekomstige ontwikkelingen” Paul van Hal, Directeur GreatCircle