DE UPGRADE FACTORY

DE UPGRADE FACTORY

Gemakkelijk upgraden naar Business Central

Goodbye Microsoft Dynamics NAV, hello Microsoft Dynamics Business Central! Microsoft nam in 2002 Navision over en sindsdien is de verwijzing naar Navision (later NAV) altijd in de benaming van opvolgende releases gebleven. Met de Upgrade Factory zorgden we ervoor dat onze klanten gemakkelijk konden upgraden naar de nieuwste versie van NAV. Daar komt nu echter 16 jaar later met Dynamics 365 Business Central verandering in. De Upgrade Factory blijft natuurlijk wel bestaan, alleen wordt er nu geüpgraded naar Dynamics 365 Business Central. 

Dynamics 365 Business Central is overigens zeer herkenbaar voor de huidige Dynamics NAV gebruikers en sluit qua naam beter aan op het “365” concept van Microsoft. Zo is er een verregaande integratie met Office 365 en streeft Microsoft naar een nog betere cloud ervaring. “Microsoft 365” zal in de toekomst ook een nog verdere invulling gaan krijgen.

De overstap naar Microsoft Dynamics Business Central 365 was nog nooit zo makkelijk:

  • Aantrekkelijke regeling voor omzetten gebruikers 
  • Geen additionele investering (bij onderhoud)
  • Continue uitbreiding van mogelijkheden
  • Aansluiting op cloud en Office 365

Spreekt bovenstaande je aan? Maak dan gebruik van onze Microsoft Dynamics Upgrade Factory. Daarmee beschik je over de nieuwste software, via een beproefde aanpak die het beslag op uw tijd en budget reduceert. En regel je naadloze integratie van de upgradeversie met de add-ons en andere applicaties die jouw organisatie gebruikt. We hebben al vele upgrades uitgevoerd en beschikken door onze nauwe samenwerking met Microsoft over alle benodigde methodologieën, upgrade tools, richtlijnen en templates. Ook profiteer je van de ruime ervaring van onze gecertificeerde consultants met complexe upgrades en hun kennis van ‘best practices’. Ook voor de meest uitgebreide systemen.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central Roadmap

 

Ons aanbod

Middels een Quickscan van circa twee dagen brengen wij de impact van een migratie naar Microsoft Dynamics 365 Business Central voor jouw bedrijf in kaart. Hierbij wordt zowel gekeken naar de belangrijkste verbeterpunten voor jouw organisatie alsmede een kostenindicatie van deze Upgrade. Mocht je besluiten om op basis van dit onderzoek opdracht te geven voor het Upgrade traject dan zullen wij 50% van de kosten van de Quickscan voor onze rekening nemen.