Digitale transformatie gaat niet alleen over technologie – het vergt een vernieuwde kijk op bestaande businessmodellen. Het betekent dat we intelligente systemen moeten omarmen die mensen, data en processen op een andere manier bij elkaar brengen. De uitdagingen zijn voor elk bedrijf hetzelfde; je wilt je klant aan je binden, medewerkers in staat stellen zo goed en efficiënt mogelijk te werken, processen optimaliseren en producten vernieuwen. Abecon wil klanten in staat stellen een moderne werkplek te creëren die aanhaakt op de veranderingen in de markt, maar die ook productiviteit verhoogt en een moderne beveiliging garandeert.
Altijd en overal kunnen werken!

Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers de mogelijkheid om zelf te bepalen waar en wanneer het werk wordt uitgevoerd. Daarbij is het essentieel dat medewerkers altijd en overal over dezelfde data en documenten kunnen beschikken. Office 365 bijvoorbeeld, het cloud productiviteitsplatform waarmee steeds meer bedrijven transformeren in een digitale organisatie, biedt de mogelijkheid om locatie onafhankelijk te kunnen (samen) werken.

PLAATS- EN TIJDONAFHANKELIJK (SAMEN)WERKEN

Een digital workspace is een digitale omgeving waar medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen. Een digitale, mobiele omgeving die is toegespitst op de individuele werknemer en deze ondersteund in zijn werkzaamheden. Waar ze zonder moeite toegang hebben tot de benodigde bedrijfsinformatie en documenten. En waar samenwerken vanzelfsprekend is. Kortom: de plek waar de medewerker, de organisatie, informatie en technologie op de juiste manier verbonden zijn en elkaar versterken. Wij helpen u graag om zo’n werkplek te aan uw medewerkers te kunnen aanbieden. Heeft dit uw interesse gewekt? Neem contact op via Salessupport@abecon.nl of bel +31 88 0580 200.

Digitale transformatie