De meeste organisaties beschikken vandaag de dag over een eigen infrastructuur. Aangevuld met een veelheid van losse applicaties. Die gebruik maken van uiteenlopende operating systemen, gegevens in verschillende databases opslaan en met onderscheidende rapportage tools overzichten genereren. Vanzelfsprekend kost het deze organisaties veel tijd en geld om dit geheel te onderhouden. En niet zelden staan juist deze informatie eilanden proces innovatie in de weg.

Heeft u scherp wat de totale kosten zijn voor uw huidige ERP systeem, uw CRM systeem, uw Office omgeving en uw infrastructuur? De zogenaamde ‘Total Cost of Ownership’. Denkt u daarbij onder andere aan licentiekosten, de  onderhoudscontracten, maar ook aan het beheer. Waarom we dit vragen? Er is een grote kans dat uw huidige maandelijkse kosten (veel) hoger liggen dan de tarieven die u voor het gebruik van Dynamics 365 Business Central betaalt. Dynamics 365 Business Central is beschikbaar tegen scherpe, vaste maandelijkse tarieven die niet alleen de door u gewenste software functionaliteiten omvat, maar ook de complete cloud infrastructuur inclusief zaken als back-ups, encryptie en beschikbaarheid. Dat is dus moderniseren en (beter) integreren zonder te moeten investeren!

Het vervolg

Meer weten of interesse in een demonstratie? Neem vooral contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen.