Het beste van vier werelden

Dynamics 365 Business Central combineert het beste van Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) met het beste van Microsoft Dynamics CRM. Beide oplossingen hebben hun sporen in de wereldwijde MKB markt ruimschoots verdiend. Dynamics NAV telt meer dan 160 duizend MKB ondernemingen als klant. En is daarmee het meest gebruikte ERP systeem wereldwijd voor middelgrote ondernemingen. Dynamics CRM is bij meer dan 45.000 grote en middelgrote ondernemingen in gebruik. En is één van de snelst groeiende CRM systemen wereldwijd. Microsoft Office heeft een markt aandeel van ruim 90 procent wereldwijd. En met Microsoft Azure biedt Microsoft u de meest robuuste en betrouwbare cloud infrastructuur die er beschikbaar is.

Dit zijn allen complete oplossingen die geweldig werken, maar samen nog beter zijn! Microsoft Dynamics 365 Business Central combineert het beste van deze vier werelden voor u. En u maakt daar uw klanten dan weer blij mee. 

Het vervolg

Meer weten of interesse in een demonstratie? Neem vooral contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen.