Zoals u weet is Microsoft continu bezig met het verbeteren van haar producten. Op het gebied van inzicht in uw klanten en het ondersteunen van verkoop, marketing en service processen, heeft Microsoft de afgelopen tijd veel tijd gestoken in de ontwikkeling van Dynamics CRM. Met de komst van Dynamics NAV 2016 is het integreren van CRM en NAV extra eenvoudig geworden. Binnen een paar dagen zijn de systemen geïntegreerd en kunnen processen over meerdere systemen heen worden ondersteund!

De wijze waarop we onze relaties bedienen is de afgelopen jaren erg veranderd. Mede zoals eerder benoemd, klanten zich anders zijn gaan gedragen, maar ook omdat klanten steeds meer inzicht krijgen in alternatieve producten. De aankoopbeslissing is bij een klant wanneer hij contact opneemt al in een verder stadium gevorderd dan ooit tevoren. Alle alternatieve zijn al overwogen, reviews zijn gelezen, etc..

Dit betekent ook een verandering voor uw sales-/marketing- & serviceorgaan. De processen dienen flexibel te zijn. Waarin ERP natuurlijk een perfecte transactionele structuur kent, gaat CRM een stap verder door het creëren van een dynamisch proces. De mogelijkheden tot aanpassingen maakt Dynamics CRM erg flexibel en is dus een perfecte uitbreiding voor Sales, Service en Marketing.

Naast de software, zijn ook de personen erg anders. Een verkoper denkt in het algemeen niet in transacties, maar in kansen. Een verkoper heeft behoefte aan inzicht in zijn klanten, altijd en overal waar hij is. Marketing denkt in segmentaties, creëren van marketinglijsten/doelgroepen voor de volgende mailing. Ga zo maar door.

Kortom, voldoende redenen om eens Dynamics CRM te overwegen. Om u kennis te laten maken met CRM en de eenvoudige integratie, hebben we nu een speciaal voorstel wat u kan inspireren tot meer inzicht in uw klanten en het bieden van betere service.

In twee dagen heeft u uw klantgegevens in Dynamics CRM en kunt u een sales proces starten in CRM en eindigen als order in NAV.

Voor meer informatie kunt u bij uw accountmanager terecht of bel 088 0580 200.