Klantendag

We nodigen je uit voor de Abecon klantendag, een dag vol speeddates en relevante informatie. We starten met drie gezamenlijke sessies. De laatste update op Microsoft niveau door Jacco Hoorweg, hij vertelt je alles over Dynamics 365 BC. Erik van Laar praat over ontzorgen – het Broad Horizon concept. De algemene sessie sluiten we af met een prikkelend verhaal over innovatie door Peter de Haas. Ook dit jaar willen we je weer de kans bieden om de oplossing van je dromen te vinden tijdens de speeddates.

Plenaire agenda

Tijd Spreker(s) Onderwerp
9.30 – 10.00 Peter Ravensberg – Jacco Hoorweg Laatste nieuws Business Central en Directions EMEA 2018
10.00 – 10.20 Erik van Laar Beyond the Horizon
10.20 – 10.40 Peter de Haas Vier pijlers

Tijdens de klantendag heb je de regie zelf in handen en je komt in een inhoudelijk gesprek met consultants en specialisten naar keuze. Heb je al een specifiek vraagstuk? Neem die mee naar Abecon en wij zoeken tijdens de speeddate voor een passende oplossing.

DATES VAN DIT JAAR

Office 365
Vertrouwde Office producten, aangevuld met tools voor nog betere samenwerking. Werken waar en wanneer je dat wilt en de zekerheid van privacy en veiligheid. In deze speeddate ontdek je niet alleen hoe je software kunt aanzetten maar vooral kunt inzetten.

PowerApp’s
Hoe gemakkelijk is het om een app te bouwen? Een app die gegevens verzamelt uit Onedrive, Sharepoint, Dynamics en bijna 200 andere bronnen. Het kan met PowerApp’s. Meer hierover weten en ook nog ontdekken wat de Common Data Service is? Kies dan voor deze date.

Flow
Maak geautomatiseerde werkstromen met je favoriete apps en services voor het ontvangen van meldingen, synchroniseren van bestanden, verzamelen van gegevens en nog veel meer.

Power BI
Prachtige dashboards met alle belangrijke informatie voor jouw afdeling. Informatie opgehaald uit verschillende bronnen en altijd up to date. Power BI is de tool hiervoor. Onze BI-experts praten je graag bij over wat er bij jou mogelijk is.

Continia Document Capture
Het gevecht tegen de stroom van documenten. Automatiseer elke stap van je dagelijkse factuurverwerking – van ontvangst en registratie van een document totdat je het opnieuw moet opzoeken voor controle of rapportage. Je kunt alles direct beheren vanuit Microsoft Dynamics en het beste daarvan is: alles volledig geautomatiseerd.

Continia Expense management
Kostenafhandeling voor onderweg. Deze oplossing biedt een duidelijk overzicht en het gemakkelijk managen van alle types van inkomende kosten zonder andere systemen te hoeven gebruiken dan Microsoft Dynamics.

CRM
Je kunt je klanten pas écht goed bedienen als je ze écht kent. Inzicht in de persoonlijke klantreis en voorkeuren zijn onmisbaar bij het realiseren van de ultieme klantervaring.

Managed Cloud Solutions
Bedrijfssoftware in de cloud. Kiezen voor, On-premise, alles in de cloud of slim combineren? Met onze Cloud expert kun je sparren over een passend cloud-landschap voor jouw bedrijfssoftware.

Azure
Bedrijfssoftware in de Microsoft cloud. Wat zijn hiervan de voordelen? Onze Azure experts kunnen er eindeloos over praten. Gegarandeerd een geweldige date.

Sana
Overweeg je een webshop op te zetten? Ontdek de geïntegreerde e-commerce oplossing van Sana, mede onderdeel van de gouden driehoek voor Groothandels.

Perfion
Perfion is de PIM-oplossing die zorgt voor het gemakkelijk up-to-date houden van de productinformatie. Net als Sana is Perfion onderdeel van de gouden driehoek voor Groothandels.

Portals
Portals maakt teamwerk mogelijk met dynamische en productieve teamsites voor alle projectteams, afdelingen en divisies. Deel bestanden, gegevens, nieuws en informatiebronnen.

e-Con
e-Con is een sales- en productconfigurator voor productie-, handels- en servicebedrijven. Deze tool zorgt voor een aanzienlijke vereenvoudiging van offerte- en productietrajecten. De expert van e-Con praat je bij.

Clicklearn
Met Clicklearn maak je leermaterialen, documentatie en ondersteuning voor de (nieuwe) gebruikers van uw Microsoft Dynamics-omgeving. ClickLearn volgt en registreert de uitgevoerde stappen en toont deze in een Word-document, PowerPoint-presentatie, interactieve video en webpagina.

Mercash
Personeel is een kritische succesfactor voor ieder bedrijf. Optimaal inzetten van medewerkers vergroot de output en het rendement van de onderneming. Mercash HRM helpt je hierbij.

PSA – Project Service Automation
Ontdek de PSA projectmodule binnen Dynamics 365

Canvas365
De online werkomgeving voor uw medewerkers die de voor hen relevante applicaties, informatie en collega’s samenbrengt in één overzichtelijk scherm. Op al hun devices en binnen de context van hun werkzaamheden.

Field Services
Wij laten je graag zien hoe Field services je project en serviceorganisatie optimaal ondersteunt.

2-Control
De software van 2-Control biedt u een totaaloplossing voor al uw security en control vraagstukken binnen.

ShipIT Transsmart
Met de verzendsoftware ShipIT van Transsmart wordt het je gemakkelijk gemaakt. De software maakt het gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper.

IoT – VR – AI
Wat kunnen de “disruptieve technologieën” betekenen voor jouw organisatie? Voorspellen door middel van data, met de Virtual Reality bril orders picken of een pratende koelkast. Zomaar eens voorbeelden waar de expert razend enthousiast over is.

Jet Analytics
Jet Analytics is gemaakt voor Microsoft Dynamics en levert Business Intelligence met snelle, flexibele dashboards en financiële rapporten in Excel en via het Web.

Jet Budgets
Snijd uw budgettijd in de helft met geautomatiseerde workflows. Eenvoudig in te stellen, snel te implementeren en direct te integreren met Excel en Dynamics.

Jet Reports
Snelle, flexibele financiële en business rapportage in Excel met Jet Reports. Met Jet Reports heeft u alle belangrijke informatie die u nodig heeft op een voor u werkbare wijze.

LOCATIE

Abecon Nieuwegein

Datum/Tijdstip

8 november 2018
09:00 uur – 16:00 uur

SCHRIJF JE IN

Geef jezelf, je collega’s of je hele team snel op. Je kunt je hier al direct inschrijven.

Office 365
PowerApp's
Flow
Power BI
Continia Document Capture
Expense management
CRM
Managed Cloud Solutions
Azure
Sana
Perfion
Portals
e-Con
Clicklearn
Mercash
PSA – Project Service Automation
Canvas365
Field Services
2-Control
ShipIT Transsmart
IoT - VR - AI
Jet Analytics
Jet Budgets
Jet Reports

Man Vrouw*

*

*

*

*

Inschrijven voor de nieuwsbrief: 

*

abecon-klantendag-2018