MICROSOFT PRODUCTEN

LEVERANCIER VAN HET COMPLETE PLATFORM

MICROSOFT PRODUCTEN

LEVERANCIER VAN HET COMPLETE PLATFORM

Dynamics 365 logo

MICROSOFT DYNAMICS 365 Business Central

Wilt u gestroomlijnde verkoop-, klantenservice- en marketingprocessen voor het beter bereiken, bedienen en behouden van klanten? Microsoft Dynamics 365 Business Central is de oplossing die mensen en processen zoals nooit eerder verbindt. Het maakt bestellen, verkopen, factureren en rapporteren gemakkelijker en sneller. De oplossing bevat financieel management, rapportage, vaste activa, supply chain en inventarisbeheer, contact / opportuniteitsbeheer en projectmanagement.

Microsoft Dynamics NAV

MICROSOFT DYNAMICS NAV

Bedrijfsactiviteiten efficiënter uitvoeren door snel en verantwoord inzicht in gegevens over klanten, voorraden en geldstromen.

Wilt u meer grip op uw administratie en organisatie en met meer succes zaken doen? Microsoft Dynamics NAV helpt uw medewerkers om hun werk makkelijker en beter te doen. Doordat ze snel inzicht krijgen in logistieke en financiële informatie over klant…

Microsoft Dynamics CRM

MICROSOFT DYNAMICS CRM

Gestroomlijnde verkoop-, klantenservice- en marketingprocessen voor het beter bereiken, bedienen en behouden van klanten.

Waardevolle klantrelaties zijn de ruggengraat van uw bedrijf. Daarom wilt u een zo helder mogelijk beeld van uw klanten, vanaf het eerste contact en al hun aankopen tot en met het aftersales-traject.

logo Office365

OFFICE 365

Gebruik Office op al uw apparaten: computer, Mac, tablet, smartphone.Meld u aan bij Office, zodat u toegang hebt tot de nieuwste versie van uw documenten en persoonlijke instellingen…

logo Microsoft Azure

MICROSOFT AZURE

Windows Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters.

logo Sharepoint

MICROSOFT SHAREPOINT

SharePoint Server is een serverproduct op basis van de SharePoint Foundation-technologie waarmee een consistent en bekend framework wordt geleverd voor lijsten en bibliotheken, sitebeheer en aanpassingen van sites…

logo Yammer

YAMMER

Bespreek Ideeën, Deel ervaringen en werk samen aan antwoorden op bedrijfsproblemen, en dit met collega’s verspreid over de wereld. Yammer geeft een snellere en slimmere manier om verschillende afdelingen binnen een bedrijf samen te laten werken.

logo Power BI

MICROSOFT POWER BI

Met Power BI, een plugin voor Microsoft Excel in Office 365, krijgt u pas echt zicht op de data binnen uw bedrijf.

LINKEDIN SALES NAVIGATOR

LinkedIn Sales Navigator biedt een oplossing die het mogelijk maakt voor salesprofessionals om zich te focussen op de juiste mensen en bedrijven, geïnformeerd te blijven over de activiteiten van interessante personen en vertrouwen te creëren bij prospect en klant.

MICROSOFT POWERAPPS

Beheer eenvoudig organisatiegegevens met PowerApps door een app uit te voeren die u hebt gemaakt. Zonder enige ervaring met het ontwikkelen van apps, kunt u een app genereren op basis van één gegevensbron. De app past u vervolgens aan op uw eigen behoeften.

MICROSOFT FLOW

Met Microsoft Flow creëert u geautomatiseerde workflows tussen uw favoriete apps en services om uw bedrijf te stroomlijnen, tijd te besparen en efficiënter te werken. Apps en services verbindt u met Flow, waaronder Sharepoint, OneDrive, Dynamics 365, Office 365, Outlook, Azure, Facebook en meer.