MICROSOFT DYNAMICS CRM

STROOMLIJNEN VAN VERKOOP, MARKETING- EN AFTERSALES PROCESSEN

MICROSOFT DYNAMICS CRM

Een goede verstandhouding met uw relaties is belangrijk. Uw relaties zijn immers de ruggengraat van uw bedrijf. Software voor relatiebeheer brengt u dichter bij uw klanten. Met Microsoft Dynamics CRM heeft u de ideale CRM oplossing in handen.

De Microsoft Dynamics CRM-software heeft u en uw medewerkers heel wat te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een goed relatiebeheer en de mogelijkheid tot het nemen van gefundeerde beslissingen, tot het verhogen van de omzet en het bieden van superieure service? Met de Microsoft Dynamics CRM kan dat allemaal. Daarbij hebben zowel u als uw medewerkers altijd en overal de beschikking over de meest actuele klantinformatie, online en offline.

MICROSOFT DYNAMICS CRM OOK VOOR U?

Microsoft Dynamics CRM is bij uitstek voor u geschikt indien CRM van strategisch bedrijfsbelang is. Ook wanneer u geïntegreerde functionaliteit wenst voor de marketing, verkoop en klantenservice is de software een aanrader. De Microsoft Dynamics CRM beschikt namelijk over hulpmiddelen om in- en externe systemen te integreren. Verder is de software een geweldig hulpmiddel wanneer u op directieniveau moet kunnen beschikken over gegevens en rapportage-dashboards. De Microsoft Dynamics CRM helpt u om snel gefundeerde beslissingen te nemen.

Bent u benieuwd hoe Microsoft CRM uw organisatie kan helpen te professionaliseren. Neem dan online contact op met Abecon of telefonisch via +31 88 0580 200.