MICROSOFT DYNAMICS 365

ONBEPERKT TRANSFORMEREN, INNOVEREN EN GROEIEN

MICROSOFT DYNAMICS 365

ONBEPERKT TRANSFORMEREN, INNOVEREN EN GROEIEN

Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor het bedrijfsbeheer bij middelgrote tot kleine bedrijven. Eén oplossing voor het financieel en operationeel beheer, sales en customer service. Eenvoudig in het gebruik en razendsnel aanpasbaar. De software integreert naadloos met de bekende Microsoft-clouddiensten zoals Office 365 en kan uitgebreid worden met PowerApps, Power BI en Microsoft Flow. Zo zorg je in één klap voor optimale verbinding tussen financiën, sales, service en operatie. Én voor slimmere beslissingen over de hele linie.

Alle voordelen van de intelligente Microsoft cloud

Met dit krachtige systeem werk je volledig in de cloud, wat veel voordelen biedt:

  • Begin met wat je nodig hebt: kies uit losse toepassingen die afzonderlijk geweldig werken en samen nog beter. Die zijn ontworpen voor specifieke processen, rollen en bedrijfstakken.
  • Verhoog de productiviteitdoor bedrijfsprocessen te stroomlijnen en data naadloos te verbinden met informatie uit Office 365 en LinkedIn en vertrouwde tools zoals Outlook, Excel en Power BI.
  • Realiseer betere resultatendoor praktische inzichten die worden aangestuurd vanuit verbonden data en bedrijfsanalyses, begeleid door intelligente technologie.
  • Blijven groeien: bouw de oplossing die bij je wensen past. Je kunt deze op ieder moment uitbreiden en alle zakelijke behoeften razendsnel invullen.

ERP-oplossing in twee smaken

De vijf hoofdfuncties zijn financieel management, productie- & warehousemanagement, sales en relatiebeheer, project- en budgetmanagement en supply chain automatisering. Er is zowel een Essentials als een Premium versie. Handelsbedrijven kunnen goed uit de voeten met de Essentials versie en de Premium versie is zeer geschikt voor productie- en servicebedrijven. Zo komt definitief een eind aan kostbaar maatwerk. In plaats daarvan kies je uit de handige business apps voor sales, field service, customer service, project service automation, marketing, operations, financials en customer insights. Eigen uit NAV overgezette extensions gebruiken kan natuurlijk ook.

Meer weten of interesse in een demonstratie? Neem vooral contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen.