MICROSOFT DYNAMICS 365

ONBEPERKT TRANSFORMEREN, INNOVEREN EN GROEIEN

MICROSOFT DYNAMICS 365

ONBEPERKT TRANSFORMEREN, INNOVEREN EN GROEIEN

Uw klanten verlangen steeds meer van u! Betere producten natuurlijk. En een vlekkeloze dienstverlening. Razendsnel en foutloos geleverd. Op basis van een 360 graden klantbeeld. Een inzicht dat klanten van al uw medewerkers verwachten. Van commercie tot back-office. Ook verwachten zij snel voetenwerk mocht er onverhoopt iets mis gaan. U vraagt zich af wanneer dit stopt? Laat ons een voorspelling doen: nooit.

Business Central: Stel uw klant centraal

Uw huidige en toekomstige klanten verlangen dat zij centraal staan in al uw denken en handelen. En eerlijk is eerlijk – met slechts enkele muisklikken hebben ze keuze uit vele gretige alternatieve aanbieders. Goede en moderne informatie systemen zijn daarom vandaag de dag voor u als ondernemer geen optie meer, maar een absolute noodzaak. We praten hier over systemen die uw klant centraal stellen. Die diepgaand geintegreerd zijn. Die u maximaal inzicht geven. En u helpen aan die ene versie van de waarheid. Dit zijn systemen die niet langer als ‘achteruitkijk spiegel’ functioneren. Maar die de intelligentie in zich hebben om u en uw klanten pro-actief te informeren. Continu. 24×7. Zodat uw klant in al uw handelingen centraal komt te staan. Uw informatie-systeem als fundering voor verdergaande groei.

Microsoft Dynamics 365 Business Central – aangenaam!

Klinkt als toekomstmuziek? Dan hebben wij goed nieuws. Dit innovatieve en baanbrekende systeem is nu namelijk voor u beschikbaar. Tegen tarieven die voor MKB ondernemingen alleszins betaalbaar zijn. Het systeem integreert uw front-office functionaliteit (ook bekend als ‘CRM’) met back-office functionaliteit (de zogenaamde ‘ERP’). Zodat de linkerhand in uw organisatie continu weet wat de rechterhand doet. Deze intelligente oplossing kent een naadloze integratie met het welbekende Microsoft Office. En is gebouwd op de meest betrouwbare cloud infrastructuur ter wereld. Het systeem is ontwikkeld door de leverancier die wereldwijd koploper is in IT innovatie. Zodat u niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst van de beste oplossing verzekerd bent. Die nieuwe en veelbelovende oplossing heet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aangenaam kennis te maken!

Wat zijn uw alternatieven?

U heeft de keuze uit een hele serie prima CRM oplossingen. Naast een veelvoud van ERP systemen, die ook elk hun eigen kwaliteiten hebben. Maar het blijven in de praktijk vaak eilanden. Simpelweg omdat de meeste aanbieders zich in één van beide domeinen hebben gespecialiseerd. Terwijl u voor het ontzorgen van uw klanten nu of in de nabije toekomst aan deze ‘deeloplossingen’ waarschijnlijk niet voldoende heeft. Microsoft Dynamics 365 Business Central verbindt de traditionele informatie eilanden. Daardoor vergroot u het inzicht in uw business. Neemt u betere beslissingen. Sneller en met meer vertrouwen. En verlaagt u uw kosten.

Groeien in uw eigen tempo

Automatisering is bedoeld om uw leven te vereenvoudigen. Wat in onze huidige, steeds complexere wereld nog helemaal niet mee valt. Daarom kunt u Microsoft Dynamics 365 Business Central naar keuze ineens maar ook stapsgewijs implementeren. Bijvoorbeeld per domein. Mogelijk heeft u delen van het Business Central concept nu al in gebruik. Daarmee maakt u dan een vliegende start en realiseert u additionele kosten voordelen.

Geen investeringen vooraf!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is beschikbaar als een cloud dienst. Dit betekent voor u onder meer dat u geen licenties hoeft aan te schaffen. Maar op maandelijkse basis betaalt voor datgene dat u daadwerkelijk gebruikt. Dat is wel zo eerlijk. Daarnaast heeft u de flexibiliteit om gebruikers en functionaliteiten op of af te schalen. Precies zoals dat u het beste past.

De implementatie

Als geen andere Microsoft Dynamics partner kan Abecon uw onderneming ondersteunen bij de implementatie en invoering van Dynamics 365 Business Central. Enerzijds beschikken wij over diepgaande expertise in zowel het Dynamics CRM als het Dynamics ERP domein. En voegen daar veel kennis en ervaring van Office 365 en Microsoft Azure aan toe. Waarmee wij u een duidelijke meerwaarde bieden ten opzichte van collega Microsoft Dynamics partners die slechts deeloplossingen leveren. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in een serie van branches.

Het vervolg

Meer weten of interesse in een demonstratie? Neem vooral contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen.

Dynamics 365 BC: Moderniseren zonder investeren!

Dynamics 365 BC: Moderniseren zonder investeren!

Dynamics 365 Business Central is beschikbaar tegen scherpe, vaste maandelijkse tarieven die niet alleen de door u gewenste software functionaliteiten omvat, maar ook de complete cloud infrastructuur inclusief zaken als back-ups, encryptie en beschikbaarheid. Dat is dus moderniseren en (beter) integreren zonder te moeten investeren!