MICROSOFT DYNAMICS NAV

KOSTENBESPARENDE, PRODUCTIVITEITSVERHOGENDE BEDRIJFSMANAGEMENTSOFTWARE

MICROSOFT DYNAMICS NAV

Verklein de kans op fouten door eenmalige data-invoer. Laat iedereen, van controller tot magazijnbeheerder en van salesmanager tot productieleider, met dezelfde bedrijfssoftware werken. Op één gezamenlijk systeem, maar volledig ingericht naar de eigen functie.

Dankzij Dynamics NAV kunnen uw medewerkers efficiënter (samen)werken. Ze gebruiken allemaal dezelfde actuele informatie, en hebben snel en verantwoord inzicht in gegevens over klanten, voorraden en geldstromen. U bespaart tijd en geld en verhoogt de productiviteit. Ook helpt de Dynamics NAV u om de bedrijfsprocessen transparanter, efficiënter en gestroomlijnder te maken.

Microsoft Dynamics NAV is bedoeld voor middelgrote ondernemingen die beter willen samenwerken met hun klanten en leveranciers. Wereldwijd hebben al meer dan één miljoen eindgebruikers de vele voordelen van Dynamics NAV ontdekt. De flexibele Microsoft Dynamics NAV business- en ERP-software is geschikt voor vele soorten branches en organisaties en groeit eenvoudig mee met uw bedrijf.

GEBRUIK MICROSOFT DYNAMICS NAV ALS U

  • Bedrijfsprocessen zoals financieel, productie, distributie, servicemanagement en projecten, marketing, verkoop en klantenservice wilt stroomlijnen
  • De productiviteit wilt verhogen door integratie van processen en informatie, met hulpmiddelen om in- en externe systemen te integreren
  • Processen transparant en efficiënt, en bedrijfsprestaties meetbaar wilt maken

 

logo Microsoft Dynamics NAV