SERVERTOEPASSING VOOR EFFICIËNTER EN EFFECTIEVER SAMENWERKEN

SharePoint Server is een serverproduct op basis van de SharePoint Foundation-technologie waarmee een consistent en bekend framework wordt geleverd voor lijsten en bibliotheken, sitebeheer en aanpassingen van sites. SharePoint Server bevat alle functies van SharePoint Foundation plus extra functies en mogelijkheden zoals Enterprise Content Management, Business Intelligence, een zoekfunctie voor ondernemingen en persoonlijke profielen via Mijn sites. SharePoint Server is beschikbaar voor lokale implementatie of als onderdeel van een cloudserviceaanbod, zoals Microsoft Office 365.

NIEUWE FUNCTIES IN MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2010

Microsoft SharePoint Server 2010 bevat een aantal belangrijke verbeteringen en aanvullingen. Het lint, dat onderdeel uitmaakt van de opnieuw vormgegeven gebruikersinterface, helpt u sneller werken doordat opdrachten op taakgebaseerde tabbladen zijn geplaatst en gemakkelijk te vinden zijn. U kunt werken in meerdere internetbrowsers zoals Microsoft Internet Explorer 7.0 en 8.0, Firefox 3.0 en Safari 3.0. Het zoeken van en werken met voorzieningen zoals SharePoint-sites, lijsten, wiki’s, weblogs en machtigingen is nu gemakkelijker en beter gestroomlijnd. De nieuwe functies voor sociale netwerken helpen u op eenvoudigere wijze personen en gegevens te vinden waarin u bent geïnteresseerd. Dankzij de nieuwe functies voor het beheer van bedrijfsinhoud, verbeteringen in de functie Zoeken en verbeterde samenwerkingsprogramma’s kunt u in Microsoft SharePoint Server 2010 of meer efficiënte en intuïtieve wijze werken.

Met de verbeterde functies in Excel Services en PerformancePoint Services voor SharePoint 2010 kunt u uw bedrijfsgegevens op efficiëntere wijze beheren, en de bedrijfsprestaties controleren en analyseren tegenover uw doelstellingen.

Bent u benieuwd hoe Microsoft Sharepoint uw organisatie kan helpen te professionaliseren. Neem dan contact op via het contact formulier of door een e-mail te sturen.

logo Sharepoint