NIEUWS & PERSBERICHTEN

NIEUWS

& PERS-

BERICHTEN

PERSBERICHTEN

ABECON OPLEIDINGEN GECERTIFICEERD VOOR MICROSOFT DYNAMICS NAV 2017

Abecon Course oplossing is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV 2017. Abecon Course voldoet hiermee wederom aan de hoogste standaard van Microsoft voor branche-specifieke software.

BROAD HORIZON en HOUSE OF ENGAGEMENT

Clouddienstverlener Broad Horizon neemt Microsoft Dynamics 365-specialist House of Engagement over. Met een kern van ongeveer 30 medewerkers ondersteunt dit bedrijf ruim 80 klanten zoals InsingerGilissen, Optimix, Robeco, ProRail, Loyens & Loeff, de Universiteit van Amsterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam.

BROAD HORIZON EN ABECON BUNDELEN KRACHTEN

Clouddienstverlener Broad Horizon en ICT-dienstverlener Abecon slaan de handen ineen om het Nederlandse bedrijfsleven een full-service ICT-oplossing te bieden. De overname voor zowel Broad Horizon als Abecon is een belangrijke mijlpaal in de strategie om slimme en duurzame ICT-oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen van opdrachtgevers.

DOOVE CARE GROEP AAN DE SLAG MET ABECON ZORGOPLOSSING

De Doove Care Groep uit Waddinxveen heeft de geïntegreerde automatiseringsoplossing van Abecon geselecteerd. Doove Care Groep levert al bijna 50 jaar zorghulpmiddelen aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorgverzekeraars en thuiszorgorganisaties. De bedrijfsactiviteiten zullen nu verder worden uitgebouwd en ondersteund met de Abecon Zorgoplossing, de brancheoplossing gebaseerd op ERP-software van Microsoft.

NIEUWS

dynamics365-business-central

Dynamics 365 BC: Moderniseren zonder investeren!

Dynamics 365 Business Central is beschikbaar tegen scherpe, vaste maandelijkse tarieven die niet alleen de door u gewenste software functionaliteiten omvat, maar ook de complete cloud infrastructuur inclusief zaken als back-ups, encryptie en beschikbaarheid. Dat is dus moderniseren en (beter) integreren zonder te moeten investeren!

ABECON OPLEIDINGEN GECERTIFICEERD VOOR MICROSOFT DYNAMICS NAV 2017

Abecon Course oplossing is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV 2017. Abecon Course voldoet hiermee wederom aan de hoogste standaard van Microsoft voor branche-specifieke software.

ABECON BENOEMD TOT SANA GOLD PARTNER

Onlangs is Abecon door Sana Commerce benoemd tot Sana Gold Partner. Deze status wordt door Sana toegekend aan partners op basis van hun expertise, het salesvolume en de marketingactiviteiten om de verkoop van Sana Commerce te stimuleren. Sana Gold Partner is de hoogste blijk van waardering voor Sana partners.

ABECON MEDE SPONSOR ‘KIND EN ZIEKENHUIS’

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

CKV GEBRUIKERSGROEP DOET COLLECTIEVE UPGRADE

De Abecon Course CKV gebruikersgroep heeft ingestemd met de ‘collectieve upgrade’ naar Abecon Onecourse. Hiertoe biedt IT-partner Abecon alle bij de gebruikersgroep aangesloten centra voor de kunsten de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief over te stappen naar de modernste versie van dè brancheoplossing.

ZORGOPLOSSING GECERTIFICEERD VOOR MICROSOFT DYNAMICS

De Abecon add-on voor de zorgbranche is wederom gecertificeerd voor Microsoft Dynamics. De toekenning ervan wordt naast de onder auspiciën van Microsoft uitgevoerde uitgebreide producttesten, gebaseerd op het aantal gecertificeerde medewerkers en projectresultaten bij Abecon. Daarbij zijn tevens het grote aantal positieve klantreferenties en de uitkomsten van een objectief klanttevredenheidsonderzoek van belang.

ABECON BEGELEIDT CRM EN ERP IMPLEMENTATIE BIJ ZWIJSEN

Zwijsen gaat haar bedrijfsvoering versterken met een door Abecon geleverd systeem. Zwijsen is onderdeel van WPG Uitgevers BV. Na een uitgebreid selectietraject heeft Financieel Directeur Harry van der Linden samen met de projectverantwoordelijken zijn vertrouwen uitgesproken in Abecon als één van de IT-partners van het mediabedrijf.

SCHELDEZOOM FARMACIE INVESTEERT VERDER IN EFFICIENCY EN AUTOMATISERING

Scheldezoom Farmacie uit ’s-Gravenpolder (Zeeland) is na de implementatie van de Abecon Zorg add-on, die startte eind 2013, al weer enige tijd operationeel met deze integrale bedrijfsoplossing voor de medische sector.

PHARMAFILTER MET MICROSOFT DYNAMICS NAV

Na een snelle en gedegen implementatie, is Pharmafilter uit Amsterdam sinds kort operationeel met de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossing van Abecon, waarbij zowel de processen voor financiën, inkoop en verkoop als productie en projecten worden ondersteund.

MEDZ EUROPE KIEST VOOR MICROSOFT DYNAMICS NAV

Medz Europe uit Amersfoort heeft onlangs besloten te gaan starten met de Abecon oplossingen van Microsoft Dynamics NAV. De huidige verouderde ERP-oplossing zal hierbij worden vervangen door de compleet nieuwe en moderne ERP-oplossing van Abecon ter ondersteuning van alle primaire bedrijfsprocessen.

SAFETY CARE BOUWT VERDER AAN IT-PLATFORM

Naast een totaalgamma persoonlijke beschermingsmiddelen legt Partner Safety 30 jaar kennis en ervaring in de schaal om zijn klanten optimaal van dienst te zijn. Dit vertaalt zich in vooruitstrevend voorraadbeheer, vlotte logistiek en klantgerichte service.