OVERIGE PRODUCTEN

EEN VOLGENDE STAP IN DE OPTIMALISATIE VAN UW BEDRIJFSPROCESSEN

OVERIGE PRODUCTEN

Perfion logo

PERFION

Perfion PIM is een enkele bron voor alle productgegevens. Geen op zichzelf staande systemen en twijfelachtige productgegevens meer. Als enige 100% standaardoplossing voor Product Information Management ter wereld, biedt Perfion PIM u de basis om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hiermee kunt u uw time-to-market verkorten, nieuwe markten betreden en altijd alleen die informatie aanbieden, waar uw klanten behoefte aan hebben.

sana logo

SANA COMMERCE

Sana biedt een krachtige B2B e-commerce-oplossing voor groothandels, fabrikanten en distributeurs over de hele wereld. Zo helpt Sana hen de klantervaring te optimaliseren, verkoopprocessen te stroomlijnen en de online verkopen te verhogen. De gebruiksvriendelijke webshop van Sana is 100% geïntegreerd met Microsoft Dynamics en SAP.

Zetadocs

ZETADOCS

Zetadocs maakt het automatiseren en stroomlijnen van op papier gebaseerde processen tot een eenvoudige zaak, van overschrijvingsbewijzen voor uitgaande betalingen tot inkomende leverancierfacturen. Met Zetadocs kunt u facturen persoonlijk afstemmen, plannen en produceren voordat ze in batches worden bezorgd.

IDYN Document Capture

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE

Continia Document Capture ontzorgt werknemers in het invoeren van uitgebreide gegevensinvoer. Documenten hoeven niet meer te worden overgetypt. Documenten en PDF’s kunnen worden gescand en automatisch geanalyseerd. De gegevens worden verwerkt en opgeslagen.

IDYN Expense Management

CONTINIA EXPENSE MANAGEMENT

Met de Continia Expense management app voor de iPhone, Windows Phone of Android Phone kunt u kassabonnen, uitgaven en bijlagen gemakkelijk inscannen en verzenden. De status van geregistreerde uitgaven kunnen worden gevolgd: verzonden, goedgekeurd of afgewezen.

IDYN Document Output logo

CONTINIA DOCUMENT OUTPUT

Met Continia Document Output hoeft u geen tijd meer te verliezen met het handmatig opmaken en verzenden van rapporten naar uw klanten en relaties. U bespaart tijd, papier en verpakking door het gebruik van e-mail templates waarin de juiste gegevens automatisch worden opgehaald.

e-con solutions

E-CON SOLUTIONS

e-Con is een sales- en productconfigurator voor productie-, handels- en servicebedrijven. Deze tool zorgt voor een aanzienlijke vereenvoudiging van offerte- en productietrajecten.

JetReports

JET PROFESSIONAL

Snelle, flexibele financiële en business rapportage in Excel met Jet Professional. Met één klik al uw financiële informatie in Excel. Met Jet Professional heeft u alle belangrijke informatie die u nodig heeft op een voor u werkbare wijze.

Jet Enterprise

JET ENTERPRISE

Jet Enterprise is gemaakt voor Microsoft Dynamics en levert Business Intelligence met snelle, flexibele dashboards en financiële rapporten in Excel en via het Web. Het biedt u snelle toegang tot de juiste gegevens, maar dan zonder technische kennis.

Mercash logo

MERCASH

Personeel is een kritische succesfactor voor ieder bedrijf. Optimaal inzetten van medewerkers vergroot de output en het rendement van de onderneming. Mercash HRM helpt u hierbij. Dit door HRM-specialist Mercash ontwikkelde systeem voor personeelsbeheer is een praktisch add-on op Microsoft Dynamics NAV en de brancheoplossingen van Abecon.

2-control

2-CONTROL

De software van 2-Control biedt u een totaaloplossing voor al uw security en control vraagstukken binnen. Het is een eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke oplossing die de beveiliging, beheersbaarheid en datakwaliteit binnen uw organisatie verbeteren.

Clicklearn

CLICKLEARN

Met Clicklearn kunt u eenvoudig leermaterialen, documentatie en ondersteuning ontwikkelen voor de gebruikers van uw Microsoft Dynamics NAV-omgeving. Het werkt heel simpel: u doorloopt de stappen die bij een handeling genomen dienen te worden. ClickLearn volgt en registreert de uitgevoerde stappen en toont deze in een Word-document, PowerPoint-presentatie, interactieve video en webpagina. Allemaal in één keer.

SetRange logo

SETRANGE

Met de SetRange Banking module kunt u banktransacties verwerken binnen Dynamics NAV. Via alle grote banken in Nederland. Bespaart tijd doordat de module o.a. tientallen zoekmethoden, een betaalrun en meerdere importfuncties heeft.

slim4 logo

SLIM4 

Slim4 is een integrale software oplossing voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie. Door middel van de software kunt u uw voorraad verlagen, service verbeteren en efficiënter werken.

 Transsmart ShipIT logo

SHIPIT TRANSSMART

Met de verzendsoftware ShipIT van Transsmart wordt het u gemakkelijker gemaakt. De software maakt het gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper.

SetRange logo

ADVANCED PROJECT MANAGEMENT

Met Advanced Project Management van To-Increase beheert u complexe projecten en logistiek. Verhoog uw omzet, maak projecten volledig transparant, heb nooit een lege voorraad en bespaar op materiaalkosten.

Met Dynamics Anywhere Mobility Studio

ANYWHERE MOBILITY STUDIO

Met Dynamics Anywhere Mobility Studio van To-Increase maakt u de mobiele mogelijkheden beschikbaar op elk apparaat, zoals smartphones, mobiele terminals, tablets en laptops met een simpel gebruik van een browser.