DE TOEKOMSTBESTENDIGE E-COMMERCE OPLOSSING SANA

Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met SAP ERP, SAP B1, SAP B1 voor Hana, Microsoft Dynamics AX, Dynamics NAV, Dynamics GP en Dynamics 365.

De geïntegreerde e-commerce-oplossing van Sana gebruikt de bestaande business logic en data uit het ERP en biedt zo een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop. Zo kunnen bedrijven zich richten op het optimaliseren van de online klantervaring, verkoopprocessen te stroomlijnen en de online verkopen te vergroten.

MEER KLANTTEVREDENHEID

Geef uw klanten 24/7 toegang tot alles wat zij nodig hebben voor een goed geïnformeerd aankoopbesluit. Een geïntegreerd online verkoopportaal biedt uw klanten informatie over producten en hun beschikbaarheid, geeft toegang tot hun volledige geschiedenis van online en offline bestellingen en nog veel meer.

EFFICIËNTERE VERKOOPPROCESSEN

Alle online bestellingen worden direct in uw ERP systeem verwerkt en gevalideerd. Sana’s geïntegreerde e-commerceplatform maakt gebruik van de productdata in uw ERP-systeem, zodat uw webshop gerelateerde producten kan tonen waar uw klanten misschien nog niet bekend mee zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Sana Commerce uw verkoopprocessen kan verbeteren.

MEER ONLINE VERKOPEN

Bereik uw klanten over de gehele wereld met een professionele webshop die hen bedient in hun eigen taal, valuta en bankgegevens. Zorg dat uw klanten blijven terugkeren door het gemak van 24/7 online shopping te bieden, met toegang tot hun eigen bestellingen, verzendstatus en meer. Sana Commerce maakt het allemaal mogelijk door gebruik te maken van de data in uw ERP-systeem.

Sana Commerce is een gecertificeerde partner van Microsoft Dynamics en SAP. Wereldwijd draaien er meer dan 1.200 webshops op Sana Commerce. Samen met een sterk partnernetwerk, meer dan 25 jaar expertise en kennis helpen ze bedrijven om online te groeien. Daarnaast worden er ook aanvullende services aangeboden, waaronder online marketing, advies over Search Engine Optimization (SEO), hosting en ontwerp.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst.