Sana Commerce

De geïntegreerde e-commerce-oplossing

Succesverhaal Vegro

Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365.

De geïntegreerde e-commerce-oplossing van Sana gebruikt de bestaande business logic en data uit het ERP en biedt zo een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop. Zo kunnen bedrijven zich richten op het optimaliseren van de online klantervaring, verkoopprocessen te stroomlijnen en de online verkopen te vergroten.

Meer klanten tevreden

Geef je klanten 24/7 toegang tot alles wat zij nodig hebben voor een goed geïnformeerd aankoopbesluit. Een geïntegreerd online verkoopportaal biedt jouw klanten informatie over producten en hun beschikbaarheid, geeft toegang tot hun volledige geschiedenis van online en offline bestellingen en nog veel meer.

Efficiëntere Verkoopprocessen

Alle online bestellingen worden direct in uw ERP systeem verwerkt en gevalideerd. Sana’s geïntegreerde e-commerceplatform maakt gebruik van de productdata in jouw ERP-systeem, zodat je webshop gerelateerde producten kan tonen waar jouw klanten misschien nog niet bekend mee zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Sana Commerce jouw verkoopprocessen kan verbeteren.

Meer online verkopen

Bereik je klanten over de gehele wereld met een professionele webshop die hen bedient in hun eigen taal, valuta en bankgegevens. Zorg dat jouw klanten blijven terugkeren door het gemak van 24/7 online shopping te bieden, met toegang tot hun eigen bestellingen, verzendstatus en meer. Sana Commerce maakt het allemaal mogelijk door gebruik te maken van de data in jouw ERP-systeem.

Sana Commerce is een gecertificeerde partner van Microsoft Dynamics. Wereldwijd draaien er meer dan 1.200 webshops op Sana Commerce. Samen met een sterk partnernetwerk, meer dan 25 jaar expertise en kennis helpen ze bedrijven om online te groeien. Daarnaast worden er ook aanvullende services aangeboden, waaronder online marketing, advies over Search Engine Optimization (SEO), hosting en ontwerp.

Maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

”Abecon heeft Sana opgenomen in de basis van haar productportfolio, dat heeft ervoor gezorgd dat we samen al vele successen hebben gevierd en veel tevreden klanten samen hebben geimplementeerd.”

Rik Harmsen van der Vliet

Director Business Development, Sana Commerce