PHARMAFILTER VOORTVAREND AAN DE SLAG MET MICROSOFT DYNAMICS NAV

Na een snelle en gedegen implementatie, is Pharmafilter uit Amsterdam sinds kort operationeel met de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossing van Abecon, waarbij zowel de processen voor financiën, inkoop en verkoop als productie en projecten worden ondersteund.

Pharmafilter is een integraal concept voor de verzorging, afvalverwerking en waterzuivering van ziekenhuizen. Pharmafilter heeft belangrijke voordelen voor de patiënt en het personeel. Het verbetert de patiëntveiligheid, service en efficiency binnen het ziekenhuis. Zo werkt het prettiger voor het personeel door bedpannen en urinalen te vervangen door eenmalig te gebruiken producten. Deze producten, gemaakt van biologisch afbreekbare plastics, zijn gemakkelijk in gebruik en reduceren het aantal contacten met besmet materiaal. Door de groei van de activiteiten is er behoefte ontstaan aan ondersteuning door een bedrijfsbrede automatiseringsoplossing.

Na een selectietraject aan het begin van dit jaar werd de Microsoft Dynamics NAV software van Abecon geselecteerd. Na een relatief snel implementatietraject, is Pharmafilter nu operationeel met deze oplossing van Abecon.