BREEKIJZER VOOR VERNIEUWING

DE TOP 5 TECHNOLOGIEËN VOOR 2018

BREEKIJZER VOOR VERNIEUWING

DE TOP 5 TECHNOLOGIEËN VOOR 2018

artikel top 5 technologieën 2018

Samen met klanten werken aan verbetering en vernieuwing. Dat doet Abecon samen met Breinwave Labs. Abecon en Breinwave Labs geloven dat je met technologie het verschil kunt maken. Daarom maakt men tijd vrij om te experimenteren met nieuwe technologie en is men steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor klanten. Via een unieke open innovatieformule zorgt men samen met klanten voor ‘breakthrough innovations’.

Er is lef, visie en doorzettingsvermogen nodig om tot succesvolle innovaties te komen. De uitdaging is om eerst afstand te nemen van de techniek. Wat zijn belangrijke problemen en waar liggen de oplossingsrichtingen? Vervolgens kun je kijken hoe nieuwe technologie hierin kan helpen. Tegelijkertijd is het belangrijk om te blijven kijken naar de implicaties van de voortgaande digitalisering van de fysieke wereld. Wat zijn de laatste trends op het gebied van nieuwe technologie?

 

Dit artikel verscheen ook in ‘The full story’. Een luchtig boek waarmee managers, ondernemers en professionals drie vliegen in één klap slaan. Je leest bij over nieuwe ontwikkelingen, krijgt inzicht in de laatste technologieën en kunt je voordeel doen met ‘lessons learned’ bij IT- en veranderprojecten.

Het gehele boek kosteloos ontvangen? Mail ons, wij sturen het je graag toe.