Webinar – Autorisatie lastig? In 5 stappen van onbewust bekwaam naar in Control!

Donderdag 6 juni | 10.00 UUR

Webinar – Autorisatie lastig? In 5 stappen van onbewust bekwaam naar in Control!

Donderdag 6 juni | 10.00 UUR

Autorisatie lastig? In 5 stappen van onbewust bekwaam naar in Control!

Administratieve organisatie is een feestje! Een gewaagde uitspraak, maar 2-Control maakt het waar. De interne controle is gemakkelijk op orde en alle processen zijn gewaarborgd.

  • Vind jij AO een feestje? Niet?! AO/Interne Controle hoeft niet meer saai te zijn
  • Alle autorisaties gemakkelijk in kaart (top-down én bottom-up)
  • Helemaal conform Dynamics Business Central en natuurlijk oudere versies
  • Aanbieding – bestellen voor 1 september = gratis cursus modules Autorisation Box en veldbeveiliging + meer

AVG, security en datalekken; hele actuele thema’s. Met de nieuwe operationele wetgeving hebben we een hoop zien gebeuren. Daarom heeft Gerard een IT-auditor te gast in zijn studio, niemand minder dan Arno Mouwen van 2-Control. Als IT-Auditor heeft Arno de knowledge van een veilige werkomgeving waarmee iedere werknemer in Control is.

Waar ga je precies naar kijken? Arno komt een kort “college” geven over Administratieve organisatie (AO), de software wordt kort gedemonstreerd en ten slotte bieden we je een speciale aanbieding. Gedurende de hele uitzending mag je vragen stellen aan Gerard en Arno.

In de demo wordt er gekeken naar:

  • Monitoring
  • Organigram (koppeling met Excel)
  • Machtigingensets

Donderdag 6 juni - 10 uur

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TO BE INSPIRED, TO BE INFORMED & TO LEARN

Abecon TV introduceert “To be inspired, to be informed & to learn”. Afgelopen jaar zijn er diverse gasten bij Gerard in de studio op bezoek geweest om gastspreker te zijn in een webinar. Ook in de toekomst willen we u blijven inspireren, informeren en bijscholen. Dit doen we vanaf nu onder de noemer Abecon Inspire, Abecon Inform en de Knowledge College.

Abecon Inspire logo
Wat gebeurt er in de markt? Waar staan we over 5 jaar? Wat zijn innoverende technologieën waar u wat mee kunt? Binnen het thema Inspire bieden we webinars aan waarin algemene thema’s en onderwerpen zoals security, blockchain en machine learning worden uitgelegd. In een klein half uur komen de interessantste onderwerpen in een vlotte dialoog aan bod. Kortom, u vindt hier de puurste vorm van inspiratie.De Inspire uitzendingen worden uitgezonden op de dinsdag om 10.00 uur. De herhaling wordt op de week erna uitgezonden op de donderdag om 10.00 uur.

TO BE INSPIRED, TO BE INFORMED & TO LEARN

Abecon TV introduceert “To be inspired, to be informed & to learn”. Afgelopen jaar zijn er diverse gasten bij Gerard in de studio op bezoek geweest om gastspreker te zijn in een webinar. Ook in de toekomst willen we u blijven inspireren, informeren en bijscholen. Dit doen we vanaf nu onder de noemer Abecon Inspire, Abecon Inform en de Knowledge College.Op dinsdag 15 mei trappen we af met Abecon Inspire ‘What’s new? Microsoft Dynamics 365 Business Central’.

Wat gebeurt er in de markt? Waar staan we over 5 jaar? Wat zijn innoverende technologieën waar u wat mee kunt? Binnen het thema Inspire bieden we webinars aan waarin algemene thema’s en onderwerpen zoals security, blockchain en machine learning worden uitgelegd. In een klein half uur komen de interessantste onderwerpen in een vlotte dialoog aan bod. Kortom, u vindt hier de puurste vorm van inspiratie.

Abecon Inspire logo
De Inspire uitzendingen worden uitgezonden op de dinsdag om 10.00 uur. De herhaling wordt op de week erna uitgezonden op de donderdag om 10.00 uur.

Meld u nu aan voor ‘What’s new? Microsoft Dynamics 365 Business Central’