WERKEN BIJ ABECON

BEN JIJ ONZE NIEUWE HELD?

WERKEN BIJ ABECON

BEN JIJ ONZE NIEUWE HELD?

In ons bedrijf kan iedere gedreven specialist zijn of haar aspiraties invullen. Wij werken aan belangrijke aandachtspunten voor bedrijven zoals bedrijfsautomatisering, business intelligence, systeem- en ketenintegratie, mobiele oplossingen, e-commerce en internetoplossingen zoals portals.

In projecten werk je samen met zeer ervaren specialisten en consultants, jonge talenten en een managementteam dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Stuk voor stuk mensen die eigenschappen delen als enthousiasme, kwaliteitsgerichtheid en een ‘doen wat je belooft’-mentaliteit. Daarnaast voeren bij Abecon collegialiteit, initiatief en professionaliteit de boventoon. We hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling, en aan een gezonde balans tussen werk en privé-leven.

 

ABECON BIEDT

  • Interessante projecten bij middelgrote bedrijven
  • Focus op specifieke branches en Microsoft-technologie
  • Een dynamische omgeving die gericht is op kennisopbouw en -deling
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • Een prettige, collegiale werkomgeving
  • Collega’s met passie voor hun vak
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Vacatures bij Abecon

SOLLICITEREN

Bij Abecon is altijd plaats voor gemotiveerde professionals en talenten. We zoeken mensen die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan en in teamverband van betekenis willen zijn voor bedrijven en instellingen, en hun medewerkers en klanten. Stuur een open sollicitatie of reageer op een van de onderstaande vacatures:

Kan jij ons helpen om de beste bedrijfsoplossingen te realiseren? Dan gaan we graag met jou in gesprek over je toekomstmogelijkheden bij Abecon.
Meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 88 0580 200 of mail naar sollicitatie@abecon.nl