ERP CONSULTANT – UITGEVERIJEN

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

ERP CONSULTANT – UITGEVERIJEN

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij zoeken een enthousiaste collega die mee wil bouwen aan onze jonge en ambitieuze business unit in het uitgeverijen segment.

JOUW VOLGENDE STAP

Ben je nieuwsgierig, ondernemend, een teamspeler, en heb je een duidelijke mening die je durft te delen?
Als ERP consultant bij uitgeverijen adviseer en begeleid je onze klanten over de optimale procesinrichting van Microsoft Dynamics ERP. Je bent daarbij goed in staat de vertaalslag te maken van complexe bedrijfsprocessen en ICT vraagstukken naar doeltreffende oplossingen. Je bent daarbij gewend om in complexe ICT omgevingen te werken, en bent in staat de kar te trekken binnen projecten.
Daarbij neem je de klant mee in het proces van inspiratie, advies en realisatie en biedt ze precies dat wat zij nodig heeft.

BIJ ABECON

Wij zijn één van de toonaangevende Microsoft partners in de Benelux. Met behulp van moderne technologieën, herkenbare scenario’s en standaard oplossingen bieden wij een unieke totaaloplossing aan onze klanten in het uitgeverijen segment.
Abecon ondersteunt haar klanten bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht en klantinteractie. Om dit te realiseren vertrouwen wij op de kracht die technologie kan bieden: mits goed ingezet kan technologie een grote bijdrage leveren bij het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Wij onderscheiden ons, omdat wij gespecialiseerd zijn in unieke bedrijfsapplicaties gecombineerd met specifieke branchekennis. Daarbij staat de klant altijd centraal. We slaan een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie waardoor organisaties sneller anticiperen op veranderende marktomstandigheden.

HERKENBAAR?

Je begrijpt dat succes niet alleen afhangt van de beste technologie, maar ook van de juiste toepassing en ‘adoptie’ ervan door de gebruiker; dus 100% focus op de klant.
Heb jij kennis van de uitgeefbranche en wil je bijdragen aan het succes van onze businessunit als ERP consultant? Wil je jouw uitgeefkennis gebruiken in ERP projecten? Werk je graag met anderen en heb je jezelf bewezen bij het realiseren van ICT projecten bij middelgrote en grote organisaties? Heb je een bewezen trackrecord met betrekking tot het succesvol realiseren van Microsoft Dynamics ERP projecten? Ben je communicatief sterk en gedreven om mee te bouwen aan ons jonge en ambitieuze unit?

We bieden je een uitdagende werkomgeving aan in een groeiende business unit, en vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen.

NEEM CONTACT OP

Voel je je aangesproken en zie jij jezelf als onze nieuwe collega, of wil je meer informatie over ons of over de vacature?
Eric Van Bost, mail me evanbost@abecon.nl of bel me 06-20 35 13 53