SPONSORING

SPONSORING

ABECON SPONSORT PROJECT VOOR EDWIN VAN DER SAR FOUNDATION

Wij zijn 4 eerstejaars studenten aan de hogeschool van Leiden. Als project hebben wij de opdracht gekregen om geld op te halen voor een goed doel. Wij hebben de Edwin van der Sar foundation gekozen, een goed doel dat zich inzet om mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) te helpen hun leven weer op te pakken en normaal terug te komen in de maatschappij. Uiteraard hebben wij ook een plan om zoveel mogelijk geld op te halen. Het leven van iemand met NAH is namelijk niet compleet. Hierom hebben wij de vergelijking met een Puzzel getrokken. Wij zijn op dit moment bezig met het maken van een Puzzel van 2 x 2m waarvan wij op grote evenementen (bv. het Leids ontzet en voetbalwedstrijden) losse puzzelstukjes zullen verkopen. Hierdoor zal iedereen die een puzzelstukje koopt helpen met het compleet maken van de puzzel, wat het leven van mensen met NAH symboliseert.

DIABEAT!T RUN

ABECON SPONSORT TRUST CHEM BIJ DE AMSTERDAM CITY SWIM

Robert Paul Wielinga: Na vage klachten met spraak en articulatie is bij mij op 19 november 2015 de diagnose ALS gesteld. 50 jaar jong, ogenschijnlijk fit, samen met vrienden en familie volop genietend van het werkzame leven kregen we totaal onverwacht dit vonnis te horen. In 2016 hebben we met 51 zwemmers (m/v) en met meer dan 900 sponsoren en donateurs het fantastische bedrag van € 54.864 bijeengezwommen. De Amsterdam City Swim draagt daadwerkelijk bij aan onderzoek naar en behandeling van ALS. Voor de editie van 2017 hebben zich nu al bijna 70 vrienden, familieleden, jaarclubgenoten (Vullis Groningen 1984), onze distributeurs Bromochim en Elastomerics, huisartsenpraktijk Van Gelderen in Gorssel en (oud)collega’s van Barentz, Ganzlin/Zandleven, Ravago, Trust Chem en Will&Co ingeschreven om geld voor onderzoek naar de oorzaken en behandeling van deze genadeloze ziekte bijeen te brengen. Dit is wat we kunnen doen. Daar vechten we voor. ALS kiest helaas haar eigen tempo. Het geeft ongelooflijk veel kracht om gezamenlijk en met zo veel vrienden, collega’s en clubgenoten deze strijd aan te gaan. J.l. zondag heb ik de eerste banen ter voorbereiding gezwommen. Steun onze strijd!

DIABEAT!T RUN

ABECON SPONSORT BOSMAN – DIABEAT!T RUN

Op zaterdag 1 oktober 2016 werd de vierde editie van de DiaBeatit Run gehouden.Een tocht van 84 kilometer van Rotterdam naar Amsterdam met daarbij als ultieme start: de beklimming van de 589 treden van de Euromast. Wanneer de Euromast is bedwongen wordt gestart met de estafetterun naar Amsterdam. Er is één doel. Het bereiken van Amsterdam. Het belangrijkste is niet deze run, maar het ophalen van zoveel mogelijk geld voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van diabetes.

DIABEAT!T RUN

ABECON SPONSORT OPEN TENNIS TOERNOOI LTV DE BIJVANCK

Abecon sponsort sinds 2012 het Open Tennis toernooi van LTV de Bijvanck. Het toernooi vond dit jaar plaats van 26 juli t/m 3 augustus en is onderdeel van het regionale tenniscircuit.

Elke dag werden er zo’n 50 wedstrijden gespeeld in verschillende categorieën en bezochten zo’n 400 mensen dagelijks het tennispark. Onder andere de damesenkel 2 finale (hoogste categorie) werd gespeeld op de “Abecon-baan” en trok veel bekijks.

Bij deze bedankt de organisatie Abecon voor sponsoring.

ABECON SPONSOR VAN ORMI

De volleybal vereniging ‘C1000 van Andel Ormi’ uit Epe is volledig voorzien van nieuwe kleding. Het team waar ook onze manager development & support Henk van Roekel in speelt (recreanten 1) is mede gesponsord door Abecon. Bij deze bedankt het team Abecon voor deze sponsoring. Het team speelt in een bedrijfscompetitie in de maanden september tot en met mei. C1000 van Andel uit Epe heeft ervoor gezorgd dat de hele vereniging in nieuwe kleding is gestoken (shirt, broek, trainingspak en sporttas).

VANAF 1991 SPONSOR VAN HSV DE ZUIDVOGELS

Abecon is vanaf 1991 sponsor van HSV De Zuidvogels. Deze grootste voetbalvereniging van Huizen speelt op 1e klasse niveau en heeft regionale uitstraling. Zij zijn actief in heren en vrouwenvoetbal en ook de jongsten krijgen de aandacht in hun Kabouterstadion. Er zijn 3 kunstgras en 3 natuurgrasvelden. Zuidvogels dankt haar sponsoren jaarlijks met een Boerenkoolavond in haar kantine, zie hiervoor de foto met de mooi ingerichte kantine.

ABECON BELGIË IS SPONSOR VAN “EEN HART VOOR ALS’’

Microsoft Dynamics partners op de bres voor ALS! Laarne, 11 augustus: dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voor groeibedrijven een belangrijke pijler binnen de bedrijfsfilosofie kan zijn, werd deze week duidelijk onderschreven. Norriq, The Concept Group, Abecon, GMI Group en Harmonize IT, vijf vooraanstaande Microsoft Dynamics partners, besloten gezamenlijk tot een mooie financiële bijdrage in de strijd tegen Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS).